Խոհանոց

Լավաշով և պանրով ձողիկներ. լավագույն նախաճաշը սուրճի հետ

Բաղադրիչներ

1. Լավաշ
2. Հալած պանիր
3. Գաուդա պանիր

Պատրաստման եղանակը

1. Լավաշը կտրատել համաչափ խորանարդերի:

2. Յուրաքանչյուր խորանարդի վրա պանիր տարածել:

3. Վրան դնել մի կտոր Գաուդա պանիր և փաթաթել լավաշը:

4. Լավաշային ձողիկները երկու կողմից տապակել:

Նյութի աղբյուր168.am

Կարդացեք նաեվ

Ինչպես պահել մրգերը` ձմռանը վայելելու համար

Gayane Abovyan

«Շոկոլադե տորթ»․ Շատ նուրբ և համեղ դեսերտ, որը կցանկանաք վայելել ամեն օր

Gayane Abovyan

Շատ համեղ աղցան, փորձել է պետք

Gayane Abovyan

Տորթ «Ծույլ Նապոլեոն»՝ 15 րոպեում

Gayane Abovyan

Տորթ Մարս․ Փափուկ, նուրբ, քնքուշ Տորթ իմ համեղ բաղադրատոմսով

Gayane Abovyan

Շատ համեղ աղցան, որ ձեզ հաստատ դուր կգա

Gayane Abovyan