Խոհանոց

Այս հնդկաձավարով շիլան ձեզ շատ դուր կգա. հիանալի համ ունի և չի ձանձրացնի

Հնդկաձավար շիլան կաղամբով, ըստ ներքևում տրված բաղադրատոմսի, կարելի է ներառել ամենօրյա  ճաշացանկում:Ուտեստը չի հոգնեցնի ձեզ:Կաղամբը և հնդկաձավարը եփվելով միասին կլանում նե միմյանց համերը և յուրօրինակ համեղ է ստացվումՓորձեք եփել այն և կհավանեք անկասկած:Միևնույն ժամանակ, ծախսերը կլինեն նվազագույն, և դա կտևի շատ քիչ ժամանակ:

Ինչ է պահանջվում մեզանից պատրաստելու համար.

400 գրամ կաղամբ
Մեկ գազար;
Մեկ սոխ գլուխ;
Կես թ/գ աղ;
Սև պղպեղը `
Երեք ճ/գ  ձեթ:

Ինչ է անհրաժեշտ հնդկաձավարի համար

200 գրամ հնդկաձավարը
400 միլիլիտր ջուր;
Հարյուր գրամ կարագը
Կես թ/գ աղ

Կարող եք տեսանյութում հատ առ հատ հետևել կաղամբով հնդկաձավարի շիլայի պատրաստման ցուցումներին

Կարդացեք նաեվ

Ինչպե՞ս դնել ղմին (մանդակ)թթու եվ ինչպե՞ս տապակել այն

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով շատ համեղ կոտլետների արագ և պարզ բաղադրատոմս…

Gayane Abovyan

Պատրաստեք կորեական գազար շատ համեղ է ստացվում

Gayane Abovyan

Հրաշալի բաղադրատոմսով պատրաստում ենք ոլորած սմբուկներ..սա ուղղակի հրաշալի բաղադրատոմս է

Gayane Abovyan

Կաթնային «կորժիկներ»՝ մեր մանկությունից. շատ համեղ և հեշտ պատրաստվող

Gayane Abovyan

ՆՈՒՐԲ և ՀԱՄԵՂ ՀԱՎԻ ԱՊՈՒԽՏ

Gayane Abovyan