Սխտորի օգտակար հատկությունների մասին բազմիցս խոսվել է և վաղուց է ապացուցվել սխտորի բարերար ազդեցությունը մարդկային օրգանիզմի վրա: Պարզվում է տապակած սխտորը էլ ավելի հզոր և դրական ազդեցություն է գործում: Ահա թե ինչ տեղի կունենա օրգանիզմում 24 ժամվա մեջ 6 ատամիկ տապակած սխտոր օգտագործելուց հետո:
Դիտեք նաև՝
1-ին ժամ: Ընկնելով ստամոքս սխտորը սկսում է մարսվել, քանի որ օրգանիզմը այն ընկալում է որպես սնունդ:
2-4 ժամեր: Սխտորը սկսում է պայքարել ազատ ռադիկալների և քաղցկեղի բջիջների դեմ:
4-6 ժամեր: Արագանում է նյութափոխանակությունը, օրգանիզմից դուրս է գալիս ավելորդ հեղուկը այրվում են ճարպային կուտակումները:
6-7 ժամեր: Սխտորը ոչնչացնում է օրգանիզմում վնասակար բակտերիաները:
8-10 ժամեր: Սխտորը կարևոր դեր է խաղում բջիջների մակարդակում, պաշտպանում է օրգանիզմի բջիջները:
10-24 ժամեր: Օրգանիզմում սկսվում է խորը մաքրման գործընթաց:
Տապակած սխտորի օգտագործման արդյունքում նվազում է վատ խոլեստերինի մակարդակը, մաքրվում են զարկերակները, կարգավորվում է զարկերակային ճնշումը. բարձրանում է իմունիտետը, ամրանում են ոսկորները, հոգնածությունն անցնում է, բարձրանում է դիմադրողականությունը և լավանում են ֆիզիկական ցուցանիշները:
Սխտորը պետք է տապակել առանց կեղևը մաքրելու, կարելի է տապակել թավայի մեջ բուսայուղով կամ ջեռոցում, ի դեպ այսպես պատրաստված սխտորը չունի սուր համ և հոտ:
Առողջ եղեք: