Խոհանոց

Արտասովոր խաչապուրի՝ պատրաստված թավայի մեջ

Բաղադրիչներ

1. Մածուն – 250 գ
2. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Աղ – 1/2 թ/գ
5. Շաքարավազ- 1/2 թ/գ
6. Ալյուր – 2 բաժակ
7. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
8. Սուլուգունի պանիր – 350 գ
9. Կարագ՝ ըստ ճաշակի

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Ալյուրը մաղել, ավելացնել աղ, շաքարավազ, փխրեցուցիչ:

2. Ավելացնել ձուն:

3. Լցնել մածունը, խմոր հունցել:

4. Պանիրն անցկացնել քերիչով:

5. Խմորը բաժանել 5-6 մասերի:

6. Բլիթ գրտնակել և կենտրոնում դնել պանիրը:

7. Եզրերը միացնել կենտրոնում, զգուշությամբ գրտնակել, դնել շատ տաք թավայի մեջ՝ առանց կարագ ավելացնելու: Թխել 2 կողմից:

8. Պատրաստի խաչապուրիին կարագ կսել և մատուցել:

Կարդացեք նաեվ

Համեղ թխվածք- աչք, հիանալի համ

Gayane Abovyan

Աղցան սնկով և հավի մսով

Gayane Abovyan

Հավի կրծքամսով,գազարով ռուլետ

Gayane Abovyan

Սիրու՞մ եք պատրաստել հավի ֆիլե. 5 ոսկե կանոն, առանց որոնց անհնար է համեղ պատրաստել

Gayane Abovyan

Տոնական շքեղ ԱՂՑԱՆ Նորույթ Կաթնաշոռով

Gayane Abovyan

Սիբեխով Աղցան – Տապակած Սիբեխ

Gayane Abovyan