Խոհանոց

Հավի սիրտ կաթնային սոուսով

Բաղադրիչներ

Դիտեք նաև՝

Քայլերի հաջորդականություն

  1. Հավի սիրտը նախապես եփում ենք։ Բանջարեղենը կարող է լինել բրոկոլի, դդմիկ, սունկ, գազար և այլն։
  2. Սոխն օղակաձև կտրատում ենք։
    կաթնային-սոուսով-հավի-սիրտ
  3. Հավի սիրտը բաժանում ենք երկու մասի։
    հավի-սիրտ-սոուսով
  4. Սոխը 5-7 րոպե տապակում ենք բուսայուղապատ տապակի մեջ, այնուհետև՝ սիրտը, որից հետո համեմում ենք աղով ու պղպեղով։
    սոխով-հավի-սիրտ
  5. Սոխի ու սրտի զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ, ապա ավելացնում ենք բանջարեղենը։
    հավի-սիրտ-ջեռոցում
  6. Այժմ պատրաստում ենք կաթնային սոուսը, որի համար տապակի մեջ հալեցնում ենք կարագն ու համեմում ենք աղով։
    հավի-սիրտը-ջեռոցում
  7. Ավելացնում ենք ալյուրն ու լավ խառնում ենք, որից հետո լցնում ենք կաթը։
  8. Անընդհատ խառնելով՝ սոուսը հասցնում ենք պնդության, որից հետո հանում ենք կրակի վրայից ու թողնում ենք, որ սառչի։
    կաթնային-սոուս
  9. Ավելացնում ենք ձուն, խառնում ենք ու լցնում ձևամանի մեջ։
  10. Վրան պատում ենք քերած պանրով ու 40-45 րոպե եփում ենք 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
    համեղ տաք ուտեստ
  11. Համեղ տաք ուտեստը պատրաստ է։ Բարի ախորժակ։
    սիրտ-կաթնային-սոուսով

Կարդացեք նաեվ

Համեղ ուտեստ, որ կփոխարինի ձեր սիրելի կոտլետներին

Gayane Abovyan

«Աչմա». շատ պարզ բաղադրատոմս նրանց համար, ովքեր սիրում են վրացական խոհանոցը

Gayane Abovyan

Չորս շատ համեղ և օգտակար ուտեստի բաղադրատոմս, որոնք ունեն շատ պարզ պատրաստման եղանակ

Gayane Abovyan

Մակարոն, նրբերշիկ և պանիր, համեղ և մատչելի

Gayane Abovyan

Փքուն, համեղ կոտլետներ՝ հավի մսից. միայն պետք է ավելացնել այդ մի բաղադրիչը՝ անթերի արդյունք ստանալու համար

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել ֆարշը, որպեսզի քյաբաբը շշի վրայից չընկի․ Գաղտնի բաղադրատոմս, որը տրամադրել է հայ մանղալչին

Gayane Abovyan