Խոհանոց

Կանաչիներով կարկանդակ. ամառային թեթև ուտեստ

Ամռանը շատ հարմար է պատրաստել թարմ կանաչիով այս կարկանդակը:

Անհրաժեշտ է՝

1 կգ ալյուր
2 թեյի գդալ աղ
2 թեյի գդալ խմորիչ
այնքան ջուր, որ ստացվի միջին պնդության խմոր:

Պատրաստման եղանակը

Հունցել խմոր, թողնել հանգստանա 15-20 րոպե: Խմորը բաժանել փոքր գնդերի: Գնդերը բացել, տափակեցնել, միջուկը լցնել և փակել: Շարել թիթեղի վրա, թողնել 15-20 րոպե՝ մինչև հասունանա, ապա թխել ջեռոցում:

Միջուկը

Վերցնել հավասար քանակությամբ եղինջ, համեմ, սամիթ, կանաչ սոխ: Ամբողջը մանր կտրատել, աղ անել, ավելացնել բուսական յուղ՝ ըստ քիմքի:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Ընդամենը 500 գ միս, կարտոֆիլ և ալյուր. լեհ արքաների և հասարակ տնային տնտեսուհիների սիրելի ուտեստը

Gayane Abovyan

Ինչպես պատրաստել հյութեղ կոտլետներ / Պատրաստման գաղտնիքները

Gayane Abovyan

Ինչպես Սառեցնել Հատապտուղները

Gayane Abovyan

Կիվիով անչափ համեղ և հետաքրքիր աղցան՝ Ձեր տոնական սեղանի համար

Gayane Abovyan

Պատրաստենք միասին. Լավաշով և մսով ջեռեփուկ

Gayane Abovyan

Գազարով և պղպեղով սալաթ Գազարով պերեց

Gayane Abovyan