Խոհանոց

Լոբով կոտլետ

Հատիկավոր լոբին խաշել, աղալ, ավելացնել աղ, պղպեղ, մանր կտրատած կանաչի, աղացած գլուխ սոխ և քիչ ալյուր:

Դիտեք նաև՝

Լավ խառնել, կոտլետների ձև տալ և տապակել առատ բուսական յուղի մեջ:

Կարդացեք նաեվ

ԳԱԶԱՐՈՎ ՊԵՐԵՑ

Gayane Abovyan

Համեղ ու հյութալի աղցան բանջարեղեններով

Gayane Abovyan

Դիետիկ, բայց անհավանական համեղ ուտեստ. ձկնային մսագնդիկներ՝ սերուցքային սոուսով

Gayane Abovyan

Փայլուն սալորի չիր. ճիշտ տեխնոլոգիան. խորհուրդներ, մեկնաբանություն

Gayane Abovyan

Առանց թխելու շատ համեղ խմորեղեն

Gayane Abovyan

Ինչպես պահել լոբին ձմռան համար

Gayane Abovyan