Խոհանոց

Տատիկի բաղադրատոմս. շերտավոր խմորով և բալով կարկանդակ

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր
2. Բալ – 0.5 կգ
3. Շաքարավազ – 100 գ
4. Ալյուր – 30 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բալը լվանալ, կորիզները հանել:

2. Շերտավոր խմորը գրտնակել 2-3 մմ հաստության: 10-12 սմ տրամագծով շրջաններ կտրել: Յուրաքանչյուր շրջանի կենտրոնում դնել 4-5 բալ, ոչ լրիվ թ/գ շաքարավազ, վրան լցնել 1 պտղունց ալյուր: Եզրերը միացնել իրար, ամրացնել:

3. Շարել տապակին, վրան ձվի դեղնուց քսել, թխել նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե:

Կարդացեք նաեվ

Կարամելային տորթ, ստացվում է շատ համեղ և պատրաստվում է 30 րոպեում

Gayane Abovyan

Ծիծակի թթու․ թափանցիկ աղաջրով դեղին ծիծակ ստանալու բոլոր նրբությունները

Gayane Abovyan

Ձեր տղամարդիկ հիացած կմնան այս ուտեստի համով, անպայման փորձեք

Gayane Abovyan

Բուսական, շոգեխաշած, թեթեւ և առողջարար ուտեստ, որ կգոհացնի ձեզ

Gayane Abovyan

Մածունով գաթա շատ փափուկ և համեղ

Gayane Abovyan

Ցանկալի չէ օգտագործել արագ պատրաստման լապշան․ դա քիմիական ռումբ է՝ ստամոքսի խոց, գաստրիտ,քաղցկեղ

Gayane Abovyan