Խոհանոց

Տոլմա՝ սնկով. հետաքրքիր բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

1. Կաղամբ – 10 տերև
2. Ջուր
3. Աղ՝ ըստ ճաշակի
4. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ

Դիտեք նաև՝

Միջուկի համար

1. Թարմ սունկ – 500 գ
2. Բրնձի շիլա – 1/2 բաժակ
3. Տոմատի մածուկ – 1-2 ճ/գ
4. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Կաղամբի տերևները մոտ 2-3 րոպե խաշել ջրի մեջ:

2. Միջուկի համար սունկը լվանալ, մանր կտրատել, եփել, խառնել բրնձի և տոմատի մածուկի հետ, աղ ցանել:

3. Կաղամբի յուրաքանչյուր տերևի վրա 2-3 գդալ միջուկ լցնել և փաթաթել: Տոլմաները տապակել բուսական յուղով, այնուհետև շոգեխաշել ջեռոցում:

Կարդացեք նաեվ

Մարինացված ծիծակ

Gayane Abovyan

Սնկով Լցոնած Ձկան Ռոլ

Gayane Abovyan

4 հիանալի բաղադրատոմս, շատ համեղ են ստացվում, կզարմացնեք հյուրերին

Gayane Abovyan

Դուք էլ իմ պես ատու՞մ եք սմբուկը տապակելու պրոցեսը. այս տարբերակով տապակելիս բուսայուղը չի թռչի այս ու այն կողմ, սմբուկն էլ «ձեթոտ» չի լինի. դե, դիտե՛ք

Gayane Abovyan

3 Նոր Ամանորյա Աղցաններ (2) Հեշտ, Արագ և Շատ Համեղ

Gayane Abovyan

Ձկան պատրաստման հիանալի բաղադրատոմս

Gayane Abovyan