Խոհանոց

Գյուղական նրբաճաշակ ուտեստ. հավի ազդրը՝ կեֆիրով և դարչինով

Բաղադրիչներ

1. Հավի ազդրեր – 800 գ
2. Կեֆիր – 500 մլ
3. Աղ – 1 թ/գ
4. Չոր սխտոր – 0.5 թ/գ
5. Պղպեղ – 0.5 թ/գ
6. Դարչին – 0.5 թ/գ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի ազդրերը լավ լվանալ և դնել թասի մեջ:

2. Կեֆիրին ավելացնել բոլոր համեմունքները:

3. Ազդրերի վրա լցնել կեֆիրային մարինադը և թողնել նվազագույնը 30 րոպե, առավելագույնը՝ մի քանի օր:

4. Պատրաստելուց առաջ ազդրերին աղ ցանել: Շարել պերգամենտով պատված տապակին:

5. Պատրաստել 45 րոպե՝ 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Կարդացեք նաեվ

#Սեխի կամ (Եմիշի) չիր

Gayane Abovyan

Ավելի համեղ չի լինում, փորձեք անպայման

Gayane Abovyan

Կեր ու սուս․ Հայկական խոհանոցի ամենահամեղ ուտեստներից մեկը

Gayane Abovyan

Հնդկահավով շատ համեղ ուտեստ, անպայման փորձեք

Gayane Abovyan

Հավի լանգետը սպիտակ գինով եփված

Gayane Abovyan

Ռաֆաելո Կոնֆետներ – Քաղցրավենիք

Gayane Abovyan