Խոհանոց

«Հասարակ» պիրոգ. այս բաղադրատոմսը գերազանցում է բոլոր սպասումները

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 7 ճ/գ
2. Կեֆիր – 1 բաժակ
3. Ձու – 3 հատ
4. Մայոնեզ – 1 բաժակ
5. Աղ և սոդա – մեկական պտղունց
6. Կարագ՝ թխելու համար

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Հարել ձուն, հետո ավելացնել կեֆիրը, մայոնեզը և նորից հարել:

2. Զանգվածին ավելացնել մաղած ալյուր, սոդա, աղ և լավ հունցել:

3. Խմորի կեսը լցնել յուղապատ կաղապարի մեջ:

4. Վրան հավասարաչափ տեղաբաշխել միջուկը (օրինակ՝ շոգեխաշած կաղամբը) և վրան լցնել խմորի մնացած մասը:

5. Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Կարդացեք նաեվ

Գազարով և գունավոր պղպեղներով շատ ախորժելի աղցան

Gayane Abovyan

Եթե ​​տանը հավի կրծքամիս ունեք, պատրաստեք այս աներևակայելի համեղ բաղադրատոմսը

Gayane Abovyan

Հավի բդիկներն այսպես անմահական են ստացվում

Gayane Abovyan

Տանձի չիր՝ իմ տարբերակով. ողջ տեխնիկան ու մանրամասները՝ մեկ տեսանյութում

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով համեղ նախուտեստ

Gayane Abovyan

Համեղ չեբուրեկիներ, հիանալի բաղադրատոմս

Gayane Abovyan