Խոհանոց

Ձվածեղ՝ պատրաստված շերտավոր խմորի վրա՝ ինչպես ռեստորանում

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր – 1 շերտ
2. Ձու – 2 հատ
3. Բեկոն – 2 շերտ
4. Քերած Մոցարելա – 200-220գ
5. Կանաչ սոխ – 1-2 հատ (մանր կտրատված)

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Գրտնակել շերտավոր խմորը և դնել տապակի վրա: Պատառաքաղով անցքեր անել:

2. Վրան լցնել քերած պանիրը և սոխը:

3. Ավելացնել բեկոնը:

4. Միջուկի վրա փոքր ճեղքեր բացել և ջարդել ձվերը:

5. Պատրաստել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:

Կարդացեք նաեվ

Ոսպով համեղ ապուր

Gayane Abovyan

Պատրաստենք միասին. Լցոնած կարտոֆիլ

Gayane Abovyan

Հնդկաձավարի օգնությամբ նիհարում ենք 2 շաբաթում՝ 10 կգ..Փորձված և հիանալի դիետա

Gayane Abovyan

Ինչպես եմ պատրաստում ԱԽՈՐԺԱԿ

Gayane Abovyan

Ախորժելի ու շատ համեղ կոլոլակներ

Gayane Abovyan

Խնձորե ծաղիկներ. իմ չրերից լավագույնն ու նրբագույնը՝ մանրամասն հատուկ ձեզ համար

Gayane Abovyan