Խոհանոց

Բանջարեղենային թխուկ, որը հանգիստ կարող եք ուտել անգամ գիշերը

Բաղադրիչներ

1. Ծաղկակաղամբ – 100 գ
2. Կանաչ լոբի – 1 բաժակ
3. Բրոկկոլի – 100 գ
4. Շամպինիոններ – 150 գ
5. Կաթ (1%) – 150 մլ
6. Ձու – 6 հատ
7. Պանիր – 100 գ
8. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Մասերի բաժանել բրոկկոլին և ծաղկակաղամբը, կտրատել սունկը, ավելացնել կանաչ լոբին:

2. Ջեռոցի համար նախատեսված տարան յուղապատել և լցնել բանջարեղենը: Վրան ավելացնել ձվի, կաթի, աղի և պղպեղի խառնուրդը:

3. Վրան քերած պանիր շաղ տալ և 180 աստիճան ջեռոցում եփել 40 րոպե:

Կարդացեք նաեվ

Սեխի մուրաբա Միայն փորձեք շատ համեղ է

Gayane Abovyan

Դդմիկի սիրահարների համար, շատ համեղ է ստացվում

Gayane Abovyan

Կարտոֆիլով կոտլետներ,լցոնած Մոցարելլա պանրով

Gayane Abovyan

Ելակով շատ հեշտ պատրաստվող և անչափ համեղ թխվածք

Gayane Abovyan

Ոսպով կոտլետ

Gayane Abovyan

Արցախյան խոհանոցի մարգարիտը#խաշլամա #կանաչ_լոբով

Gayane Abovyan