Խոհանոց

Կաթնաշոռաբանանային բուլկիներ՝ առանց ալյուրի և ավելորդ կալորիաների

Բաղադրիչներ

1. Յուղոտ կաթնաշոռ – 200-250 գ
2. Բանան – 1 հատ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթնաշոռը պատառաքաղով տրորել:

2. Բանանը մանր կտորների բաժանել կամ անցկացնել քերիչով, ավելացնել կաթնաշոռին և լավ խառնել:

3. Պերգամենտով պատված տապակի վրա գդալով կլորներ ձևավորել ստացված զանգվածից:

4. Դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխել 15 րոպե:

Կարդացեք նաեվ

Ձեր տղամարդիկ պարզապես շնորհակալ կլինեն ձեզ այս ուտեստը պատրաստելուց հետո

Gayane Abovyan

Բաստուրմա Հայկական․ Ընտիր Համով Ապուխտ Տավարի Մսից

Gayane Abovyan

Էժան ու համեղ նախաճաշ

Gayane Abovyan

Համեղ ու առողջարար աղցան, շատ լավ համ ունի

Gayane Abovyan

Կաթնաշոռով ձվածեղ. իդեալական նախաճաշ

Gayane Abovyan

Ձվով և կանաչիներով շատ համեղ պիրոգ

Gayane Abovyan