Խոհանոց

Եթե Դուք պատրաստելու բացարձակ ժամանակ չունեք, այս բաղադրատոմսը Ձեզ կփրկի

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 500 գ
2. Լոլիկ – 2 հատ
3. Քերած պանիր – 150 գ
4. Թթվասեր – 200 գ
5. Շամպինիոն – 300 գ
6. Աղ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրատել հավի փափկամիսը: Տեղադրել թխման համար նախատեսված կաղապարի մեջ: Աղ ցանել:

2. Լոլիկը օղակաձև կտրատել, շարել հավի վրա:

3. Սունկը կտրատել, շարել լոլիկի վրա, աղ ցանել:

4. Պանիրը քերել, խառնել թթվասերի և աղի հետ: Ամբողջ զանգվածով պատել թխուկը: Պատրաստել 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե՝ մինչև հավի պատրաստ լինելը:

Կարդացեք նաեվ

Արագ ճաշ համով և հոտով

Gayane Abovyan

Սիբեխով Աղցան – Տապակած Սիբեխ

Gayane Abovyan

Անպայման պատրաստեք այս աղցանը

Gayane Abovyan

Վաղու՞ց եք փնտրում համեղ կոտլետների բաղադրատոմս, ահա այն

Gayane Abovyan

Ձեր տղամարդիկ հիացած կմնան այս ուտեստի համով, անպայման փորձեք

Gayane Abovyan

Հավով Սնկով Ֆետուչինի Ալֆրեդո

Gayane Abovyan