Խոհանոց

Ոսպով կոտլետ

Անհրաժեշտ է 1 օր առաջ ոսպը նախապես թրջել սառը ջրում, հետո քամել ջուրը և մսաղացով աղալ` մեկ հատ գազարի, 2 պճեղ սխտորի և խառը կանաչու հետ:

Դիտեք նաև՝

Այնուհետև պետք է ավելացնել աղ, սև պղպեղ, կարի (кари) համեմունք: Թողնել 15 րոպե, որպեսզի կպչուն զանգված դառնա: Ապա կոտլետի ձև տալ և պաքսիմատի մեջ թաթախելուց հետո տապակել բուսայուղի մեջ:

Կարելի է մատուցել թարմ բանջարեղենի աղցանի հետ:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Համից չեք կշտանա*Հնդկաձավար հավի մսով

Gayane Abovyan

Վրացական շատ համեղ աղցան, այս եղանակի համար իդեալական է

Gayane Abovyan

30 րոպե, և համեղ ուտեստը սեղանին է

Gayane Abovyan

Այս համեղությունից կարելի է պատրաստել ամեն օր,էժան և որակով

Gayane Abovyan

Լավաշով բլիթներ

Gayane Abovyan

Հյութալի հավ՝ պատրաստված արտասովոր ձևով

Gayane Abovyan